Debat i den lukkede Facebook gruppe.

• 09. Oct 2019

For at sikre så mange har mulighed for at forstå de to nyhedsbreve fra henholdsvis os og Lalandia, er her mit svar som jeg gav på facebook søndag den 06 oktober 2019, i foreningens lukkede gruppe.

Hej alle. Det er glædeligt at de fleste har gennemskuet at Jan Harrits formål med at få forhandlingerne væk fra forhandlingsbordet og ud til alle husejere, kun har til formål at skabe splid. Bestyrelsen venter stadig på Lalandias svar på vort oplæg.
    Og lige en sidste ting. Bestyrelsen har sendt et brev til alle husejere som har købt et nybygget hus i 2017-18 og 19. Det har vi gjort for at række hånden frem og stå klar med hjælp. Til alle andre skal i vide at Lalandia skriftligt har lovet at de nye husejere ikke skylder Lalandia noget i forbindelse med engangsvederlaget. Det var blot en opdatering. Men at Lalandia tilbyder kr. 17.500 og ikke de oprinde lige kr. 7.500 valgte jeg ikke at kommentere i nyhedsbrevet da det kun er et delelement i hele forhandlingen. Og nej vi ønsker ikke kommentere yderligere på indholdet af Lalandias nyhedsbrev da vi mener alt dette høre sig hjemme i forhandlings lokalet. Hilsen din formand.