Spørgsmål & Svar

Herunder finder du svar på de mest almindelige spørgsmål vi får fra husejerne. Kan du ikke finde det du søger, er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsen på mail eller facebook.

Nye kontakt oplysning: Jeg har fået ny mail adresse, flyttet eller nyt telefon nr., hvem skal have den?

• Får du ny mailadresse, flytter får nyt telefon nr, skal du sende oplysningerne til vores administrator på følgende mail:

administrator@gf-poppelen.dk

9. May 2015
    11. Feb 2019

Bestyrelsesmøder og generalforsamling 2018/2019: Hvornår er næste bestyrelsesmøde og generalforsamling?

• Datoer i 2019 / 2020

Generalforsamling: 26 APRIL 2020

Bestyrelsesmøder:

24 april 2019
    24 juni 2019
    02 september 2019
    04 oktober 2019
    24 oktober 2019
    25 november 2019
    27 januar 2020
    05 marts 2020
    02 april 2020
    07 april 2020(alternativ)

29. Apr 2015
    25. Apr 2019

Udvendig maling: Hvornår skal jeg male mit feriehus?

• Er dit hus bygget for 5 år siden eller er det ældre og endnu ikke malet, så skal det males. Alle huse skal males når det er 5 år, 10 år osv.

Maling af dit feriehus kan ske hverdage fra 7-17 der henstilles til at være stille til kl 9.

Lukning af dit sommer skal du selv klare via Ejerportalen.

Grundejerforeningen har intet ansvar.

Pilestien som er 5 år skal males.

Det samme med huse der ikke fik malet.

Husk du risikerer at dit hus tages ud af udlejning, hvis det ikke fremstår pænt.

Vigtigt vi holder vores huse så gæsterne altid oplever feriehusene som pæne og velholdte.

23. Apr 2015
    19. Mar 2018

Facebook: Jeg vil gerne være med i facebook gruppen hvad gør jeg?

• Vi har lavet en"hemmelig" facebook gruppe i grundejerforeningen. Det betyder, at det kun er dem der er medlem, der kan se gruppen og se hvad der bliver skrevet.

Den skal bruges til at debatere og videregive ideer mellem husejere.

For at blive medlem og godkendt, skal man ansøge administarteren om at blive lukket ind. Kopier linket og ansøg. Skriv gerne hus nr.

Linket er http://www.facebook.com/groups/Gf.poppelen/

Kig lige din messenger efter, hvis du ikke er blevet lukket ind. Hvis vi ikke kan finde dig på vores liste, er vi nødt til at spørge. Måske har vi ikke listen helt opdateret.

24. Mar 2013
    30. May 2016

Havemøbler: Jeg har sat mine have møbler i skuret, hvornår skal de ud igen?

• Har man sat have møblerne ind for vinteren til vinter tid, skal man huske at få dem ud igen, når det bliver sommertid. Lalandia tager sig betalt for at yde den service at tage dem frem af skuret.

21. Mar 2013
    22. May 2016

Tilbud udvendig maling: Hvor finder jeg noget om maling og til bud på udvendig maling?

• Du søger inde under indhentet tilbud.

14. Jan 2014
    19. Mar 2018

Skade på hus: Hvad gør jeg, hvis jeg opdager en skade på mit hus?

• Det teknisk afdeling der håndterer forsikringssager for grundejerforeningen – jvf aftale med vores mægler og forsikringsselskab.
    Det vil sige, at i skal kontakte Lalandia og de tager sig af sagen.

Henvender i jer direkte til forsikringsselskabet vil i efterfølgende få anmeldelsen afvist L

11. May 2014
    22. May 2016

Kontingent: Hvad skal jeg betale årligt?

• Kontingentet fastsættes  en gang årligt og opkræves kvartalsvis forud hver d. 1. januar, 1. April, 1. juli og 1.oktober via PBS. Kontigentet bliver betalt forud.

Hvad betales der for?

Ejendomsforsikring, indboforsikring, hærværksforsikring, TV, internet, administration af grundejerforeningen, pasning og pleje af grønneområder, vedligeholdelse af hele området incl. Alle faciliteter og godkendelser osv. For nærmere specifikation henvises til vores regnskab og budget.

Kontingentet udgør pt. kr. 9.000,- årligt pr. hus.pr. 1 januar 2018

6. Dec 2012
    19. Mar 2018

Fuldmagt: Hvordan afgiver jeg fuldmagt til generalforsamlingen.

• Du går finder fuldmagts blanketter under Dokumenter

Downloader - udskriver og udfylder.

Skriv navn på den du ønsker skal have din fuldmagt (bestyrelsen, et navn på en i bestyrelsen eller en person som kommer til generalforsamlingen) under fuldmægtig.

Når du har underskrevet den, scanner til PDF fil / eller tager et billede og sender den til fuldmagt@gf-poppelen.dk

God fornøjelse

12. Apr 2016
    11. Feb 2019

Hvordan finder jeg min nabo: Må jeg få adresse og telefon nr på min nabo fra grundejerforeningen?

• Vi må i bestyrelsen ikke udlevere liste over medlemmerne i grundejerforeningen, ifølge persondata loven. Folk skal acceptere at deres oplysninger må komme videre.

Hvis du har brug for at komme i kontakt med personen, kan du slå op i ting bogen og derefter krak.

Eller prøve at efterlyse personen på vores facebook side.

24. Nov 2016
    30. Apr 2017

TV kanaler og startside:

• Kanalerne vi har er STOFA lille pakke.

Start siden er under udarbejdelse og vil blive udviklet sammen med Lalandia.

kanaler19

21. Jan 2018